Jeg er en jente som heter Kaja og jeg skriver om min hverdag, følelser og tanker om livet mitt i USA c:Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
11.11.11 klokka 11.11

Jupp. Det der var litt laall. Så, vi har sånne security duder i cafeterian, de er så sykt store og skumle o: Uansett, så noen fortalte dem at klokka var 11 over 11, så da ropte han i micen; Nå er klokka 11.11.11 klokka 11.11, og omfg, alle SKREK. de skrek rett inn i øret mitt, og alle hoppet rundt og det var seriøst litt skummelt .. Også var det er skikkelig rar fyr som bare skrek et sånt jenteskrik, og alle bare holdt seg for ørene .. og alle skrek til sånn; shut the fuck up, men så sluttet han etter 10 sekunder. Det var vondt. Jeg tuller ikke engang. AUCH.

3 - Britney Spears
Tenker du deg om, denne sangen kan du vel utenat. 1-2-3, Not only you and meGot one eighty degreesAnd I'm caught in between.

Det er sånn rar greie med skolebussene, vi må ha meg lapp om at vi får lov av foreldrene mine til å være med en venn hjem med denne bussen og blahblah. Jeg skulle bli med Rosa hjem idag, også var det en sånn dame der, og hun sa at vi ikke har lov å sitte på gulvet eller stå eller whatever mer hun sa. Det er ikke kult. Ikke kult. Men det var veldig koselig å være med henne hjem dah.


Jupp, kjedet meg helt sykt i det siste som du kan se.

Nattaaa ;*
 


  
Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits